Om ons aanbod voor (potentiële) opdrachtgevers up to date en gevarieerd te houden, zijn wij altijd vragende partij om nieuwe/andere sprekers en lezingen op te nemen.

 

Denkt u dat uw verhaal een meerwaarde kan hebben in de sprekersmarkt en onze portfolio?
Bezorg ons dan via onderstaand formulier alvast wat basisgegevens.

 

De ervaring leert ons dat er meer vraag is naar economische en bedrijfsgerichte onderwerpen dan naar onderwerpen in de ‘wellbeing’ sfeer. Waarmee wij alvast willen aangeven dat de frequentie van mogelijke opdrachten sterk afhankelijk is van de originaliteit en de dynamiek van het onderwerp.

 

Om ons aanbod gevarieerd en marktgericht te houden, kunnen wij dan ook niet alle ingezonden aanbiedingen (onmiddellijk) opnemen.
In het sprekersdossier dat u kan opvragen vindt u alvast het ‘olympisch minimum’ van informatie en materiaal dat wij nodig hebben om u, na goedkeuring door ons selectiecomité, GRATIS in ons aanbod op deze site op te nemen.

 

Mijn gegevens:

Moedertaal
Talen waarin ik lezingen verzorg: *
Andere:
Ervaring/referenties: *
Mijn CV uploaden: *
Mijn foto uploaden: *
Als je jezelf wil voorstellen via een filmpje, plaats deze dan op een video website zoals YouTube of Vimeo en vul hier het internet adres van jouw filmpje in. Het spreekt vanzelf dat verwijzingen naar je eigen website en/of persoonlijke contactreferenties moeilijk kunnen opgenomen worden in onze webstek. Dit alles om onze meerwaarde, zowel naar de opdrachtgevers als naar u en de collega sprekers, te kunnen consolideren.