Speakers Society - Plezante Extra's
Zet een drummer naast uw spreker!

Sprekers die maar niet kunnen ophouden eens ze aan het woord zijn, panelleden die zich steeds meer tijd toemeten dan dat hen is toebedeeld, het geladen wachten telkens er een nieuwe spreker naar het podium onderweg is, …. Het zijn maar enkele van de vele situaties waar een of andere interventie nuttig zou kunnen zijn.

Speakers Society stelt dan ook voor van een drummer te voorzien!!! In de geest van wat ook u ooit al wel eens zag in een Jay Leno show, onderbreekt zo'n drummer op discrete of kordate manier een (te) enthousiast spreker. Ook andere interventies worden door zo’n live muzikant verzorgd op een alerte manier, sneller dan dat een technicus een gepast muziekje kan op- of afzetten.

Het ligt voor de hand dat niet elke drummer zich geroepen voelt voor dit soort opdrachten, maar Speakers Society heeft voor u de juiste man(-nen) en zelfs een dame voor u klaar staan!

Meer info via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Laat een mimespeler de overgangen animeren.

In dezelfde geest zou u een mimespeler of een robot-acteur kunnen inschakelen om de overgangen tussen sprekers een aparte dimensie te geven. Ook hier heeft Speakers Society de juiste contacten voor.