Incentive met communicatieve meerwaarde

Op zoek naar een leerzame incentive, waarbij uw medewerkers een training krijgen in het spreken in het openbaar, improvisatie, cameragewenning etc.? Lees dan zeker verder!

SpeechLess Academy biedt voor groepen van min. 5 tot max. 10 personen (max. 5 groepen) een unieke opportuniteit.

Op een aangepaste locatie (in overleg met de opdrachtgever) krijgt elk van de groepen de kans om een eigen "film" te maken. Ze krijgen hierbij alle mogelijke materiaal en attributen ter beschikking: scenario's, cameraman, technische begeleiding en vooral ze krijgen ook een instructeur van SpeechLess Academy mee als regisseur.

eze laatste zal de "acteurs" begeleiden in hun acteer- en presentatieprestaties. Deze instructeur/regisseur zal adviseren qua verbale en non-verbale communicatie en zorgen dat het eindproduct van elke groep een boeiende samenvatting wordt van wat ze die dag leerden.

Deze filmproducties krijgen een ruwe montage op de locatie zelf, die dan 's avonds bijvoorbeeld tijdens het diner kan vertoond worden.

Daar hoort natuurlijk een awardceremonie bij en ook daarvoor worden UW presentatoren klaargestoomd, om al dan niet in de vorm van co-presentatie met de SpeechLess Academy Masters of Ceremony, het woord te voeren.

Een onvergetelijke incentive met een tastbaar en ook nog achteraf te bekijken resultaat: een speelfilm, een reclamespot (over uw eigen product/bedrijf), een videoclip, een televisieprogramma, …. en vooral een massa zinvol amusement!

Graag vrijblijvend informatie?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .