Presentatoren in de spotlight

HARPO® – Professioneel in Presentatie
BV’s / Bekende gezichten Senior presentatoren/-trices Junior presentatoren/-trices

Iedere vorm van presentatie vereist een eigen aanpak.
Vandaar dat HARPO een uitgebreide groep van meer dan 150 presentatrices/presentatoren (voor Nederland: dagvoorzitters) heeft gegroepeerd, zodat elke soort van opdracht perfect kan worden ingevuld.

HARPO-presentatoren hebben daarbij die specifieke vakkennis om de prettige chaos van uw evenement gegarandeerd in goede banen te leiden, ook in stressvolle situaties. Zij zullen voor uw sprekers, artiesten, vedetten, … de verbale rode loper uitrollen en hen op professionele wijze opvangen en begeleiden. Wat weer een zorg minder betekent voor u als organisator.

Dankzij het uitgebreide en up to date bestand, krijgt u ook garanties ‘in geval van …’ bijvoorbeeld ziekte, een onverwacht TV-optreden, vertrek naar het buitenland, ongeval, …

Wij hebben onze presentatoren (M/V) in drie categorieën opgedeeld.
De twee eerste categorieën zijn minstens evenwaardig qua kwaliteit, hier maakt enkel de mediabekendheid het verschil.
De derde categorie omvat jongere (lees: budgetvriendelijkere), maar zeker zo enthousiaste animatoren/presentatoren.

BV's / Bekende gezichten Senior presentatoren/-trices Junior presentatoren/-trices
Waarbij HARPO u met plezier wegwijs maakt in welke BV’s ook inzetbaar zijn om tijdens evenementen ‘in the field’ presentaties te doen.

Dankzij onze jarenlange ervaring groeide er een vertrouwensrelatie met velen van hen, wat resulteert in een goed en vooral ‘snel’ contact.

HARPO helpt dan ook graag met het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats, voor uw specifieke opdracht.
hebben gegarandeerd jarenlange ervaring met evenementen en bedrijfspresentaties.

De kracht van deze professionele gastheren en gastvrouwen zit in de diverse talen die ze spreken, maar ook in de ervaring en knowhow die ze hebben opgebouwd in diverse sectoren.

Als prettige bijkomstigheid geven wij ook nog mee dat deze groep presentatoren voor een zelfde pres(en)tatie een heel stuk minder aanrekenen dan BV's!
Deze presentatoren en vooral animators zijn de aanstormende jonge wolven. Hierbij ontbreekt het hen niet aan enthousiasme en inzet, maar zij zijn hun (professionele) ervaring nog aan het opbouwen, waardoor hun begroting weer een stuk voordeliger ligt. Ideaal dus voor kleinere evenementen en/of organisaties die een team van animatoren vereisen.

In deze categorie vindt men ook de animators die in de eerste plaats niet via een microfoon werken, maar die met souplesse en vooral veel plezier, mensen aanspreken om uw informatie te communiceren. Dank zij hun ‘people skills’ en contactvaardigheid steken zij dan ook met kop en schouders boven de traditionele promoboys en -girls uit.