Klanten getuigen

“Wat een schitterende sessie! Toegegeven, in het begin wat confronterend omdat de omgekeerde wereld naar voren werd gehaald met De Klanten Wegjaag Club. Maar zeker is dat door deze unieke benadering van klantgerichtheid en vooral ook door de enorme en fantastische dosis humor veel impasses worden doorbroken.
… Zelden iemand met zoveel enthousiasme en zoveel energie een 2-uur durende presentatie zien brengen. …”
Jean-Paul Teyssen – Carglass

"Voor onze Marketing Day, die in het teken stond van Experience Marketing, waren we op zoek naar een gastspreker die ons kon doen voelen wat 'experience' betekent en bovendien een boodschap had te verkondigen. Harry's presentatie (ik zou het meer entertrainment noemen - ja, mét 'r') paste perfect in deze doelstelling: de presentatie op zich is een 'experience' en de boodschap is zeer zeker over gekomen."
Bruno Barrat - Lunch Garden

“Bedankt voor het sprankelende educatainment!”
Geert Bruggeman – Plantijn Hogeschool

"Bij deze willen wij u bedanken voor het geslaagde seminarie met de Klanten Wegjaag Club in Brugge op 15 oktober."
Walter De Smet - Euro-Sprinters

“Inspirerend! Harry van Hest inspireerde een groep van 35 dynamische ondernemers op het Ecademy Belgium event van november 2005 om zo snel mogelijk hun klanten weg te jagen. Dat was een wervelende en zeer leerrijke presentatie! Ik raad dan ook iedereen aan om deze workshop asap bij te wonen.”
Hendrik Deckers - Voorzitter Ecademy Belgium

“Bedankt voor uw presentatie van De Klanten Wegjaag Club. … De boekjes waren snel ‘uitverkocht’ dus wat dat betreft is de boodschap goed overgekomen. Het was plezierig samen te werken en wellicht tot een volgend evenement.”
Charles van der Mee – DTO – Ministerie van Defensie Nederland

"... Ik vond het een zeer geslaagde presentatie van Harry van Hest en een korte blik op de evaluatieformulieren vertelt mij dat de deelnemers dat ook hebben gevonden.”
Mirjam van der Molen – Nederlandse Vereniging voor Service Management

"... Ik wil hierbij gebruik maken van de gelegenheid om aan te geven dat de feedback over Steven Vandeput zeer positief was. De momenten waarop de hoogste toren moest gebouwd worden waren hilarisch en iedereen is met een goed gevoel naar huis gegaan."
Anne-Marie De Vos - Christian Salvesen

"… geluk gewenst met de buitengewone lezing van Dirk Denoyelle. Iedereen unaniem: hij was onovertrefbaar!"
Luc Deloose - 51 Klein Brabant

"… Kortom, niet alleen jullie keuze van sprekers – Luc Van Loon / Julie Brown & Dixie Dansercoer - maar ook de consequente opvolging en zelfs begeleiding en presentatie ter plaatse, illustreerden eens te meer de creatieve professionaliteit van jullie sprekersbureau. Wij zullen dan ook graag in de toekomst nog van jullie diensten gebruik maken en - met veel plezier - deze boodschap zelfs doorgeven aan derden!"
Alexandra Van Loo - DHL Express