Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven

Innovatie en creatieve vaardigheden

PROFIEL

Cyriel Kortleven is een enthousiast crew-member van een netwerk zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en ondersteunen op het pad van creatie, innovatie en verandering. Cyriel is een jonge dertiger die reeds meer dan 5 jaar actief is in de wereld van creativiteit dmv het begeleiden van creatieve sessies en het geven van creatieve workshops. De combinatie van zijn enthousiasme, improvisatie-vermogen en creatieve achtergrond zorgt ervoor dat hij een open en informele sfeer kan creëren in diverse soorten groepen. Zijn interacties vertrekken allemaal vanuit ‘beweging’ (fysiek, mentaal of zelfs op vlak van bewustwording). Cyriel woont momenteel in Antwerpen en is vooral actief in Vlaanderen en Nederland maar hij heeft ook internationaal al diverse opdrachten verzorgd.FORMULES

Gaande van 1 uur tot een volledige dag (of langer afhankelijk van het event)


ONDERWERPEN

1. Create a MO(ve)MENT
Indien u behoefte heeft aan een niet-klassieke dagvoorzitter dan bent u hier bij de juiste man. Cyriel’s kracht situeert zich vooral op het creëren van een open, informele sfeer. Door middel van korte en krachtige belevingsmomenten (via creatief denken en improvisatietheater) weet Cyriel het publiek te prikkelen tot een onbevangen en geïnspireerde houding. Ideaal als u uw deelnemers op een luchtige, vernieuwde manier in beweging wil krijgen.

2. Time to NOW
Time to NOW is een interactieve lezing waarbij de bewustwording van de belevingstijd zal gestimuleerd worden. Doelstelling is om de deelnemers te laten kennismaken met andere tijdsperspectieven (kloktijd, belevingstijd, nu & hier) op een zeer vernieuwende maar praktisch-bruikbare manier. Naast allerlei tijdloze momenten, weetjes, zal er ook een nieuw tijdsmodel ‘time dynamics’ worden geïntroduceerd. (gaande van een lezing van 30 minuten kloktijd tot een workshop van een volledige dag)

3. Creatieve vaardigheden
Tijdens deze interactieve lezing wordt er door allerlei interactieve oefeningen ingegaan op het doorbreken van patronen. Vertrekkende vanuit de werking van de hersenen, leren we hoe we bepaalde denkpatronen kunnen doorbreken en krijgen we zeer praktische methodieken aangereikt om de creativiteit te stimuleren. Niet zo maar truukjes om op nieuwe ideeën te komen maar vaardigheden die je in staat stellen om op elke gewenst moment, de creativiteit op te wekken. (gaande van een workshop van 30 minuten tot een volledige dag)


REFERENTIES

• Diverse keren de rol van sfeermaker/dagvoorzitter verzorgd - Alcatel, Belgacom, Centrum voor de Ontwikkeling van Creatief Denken, DMV, Drechtwerk, D.U.I.T.S., European Organisation for Quality-congres, Orafti (groepen van 10 – 1500 personen)
• Time to NOW - Allanta, Optimo, Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg
• Be Creative – Allanta, diverse hogescholen en universiteiten, Ecademy, Elementair, Panasonic, PGGM, Plato, stadsbesturen (Bilzen, Genk, Maastricht), VKW, VOKA


Gesproken talen: Moedertaal