Dixie Dansercoer & Julie Brown

Dixie Dansercoer & Julie Brown

Passionate Milestones & The Expeditioner in You

PROFIEL

Poolreizigers, avonturiers én ondernemers
Dixie Dansercoer en Julie Brown getuigen van wereldklasse bij het organiseren en uitvoeren van ambitieuze poolreizen. Zij combineren hun passionele visie met de nodige zakelijke nuchterhied. De prachtige expeditievideo’s vormen een sterke metafoor en getuigen van team-spirit, doorzettingsvermogen en het behalen van vergezochte doelen. De verfrissende dualiteit van dit sterke Belgisch-Amerikaans koppel laat sporen na. Op de poolvlaktes, in uw bedrijf.
Goodwill Ambassadeur voor UNICEF Belgium, Ambassadeur Switzerland Tourism


 

 


FORMULES

Van 1 uur tot een dagdeel tot volledige teambuilding dagen


ONDERWERPEN

Passionate Milestones
Een presentatie, gebaseerd op het boek “Milestones”, geschreven door Dixie Dansercoer en Julie Brown met foto’s van Herman Van Aerschot. Aan de hand van hun unieke en intense levenservaringen met als uitschieters hun extreme poolreizen, zetten zij de toehoorders er toe aan op zoek te gaan naar hun persoonlijke passies en delen zij de kunst van zelfmotivatie. Unieke expeditiebeelden stofferen het hoe en waarom.

The expeditioner in You
Een regelrechte uitdaging voor iedereen uit de bedrijfswereld om zèlf een virtuele expeditie in het leven te roepen. De workshop, geleid door Dixie Dansercoer, veteraan in het organiseren van poolexpedities, illustreert de paralellen die er bestaan tussen de werelden van het bedrijf en de expedities. De “Circles Award” wordt uitgereikt aan de meest realistische, best geörganiseerde en uniekste expeditie!


EXTRA’S

Bijzondere incentive naar Zwitserland – waarbij de deelnemers in zelfgebouwde iglo’s slapen …- deskundig begeleid door Dixie & Julie.

 


 

 

Gesproken talen: Moedertaal