Harry van Hest - 02

Harry van Hest - 02

C+P=S² -> COMMUNICATIE + PASSIE = SUCCES VERZEKERD

PROFIEL

Harry van Hest, communicator pur sang, is sinds jaren werkzaam in de pers, de radio en televisiewereld en de evenementensector.

Hierbij leerde hij dat ‘personality’ van cruciaal belang is als het gaat over succes, jobtevredenheid, relaties (zowel sociaal als intiem), netwerking, omgaan met klanten & collega’s, werknemers & -gevers etc.
Hij ontwikkelde dan ook een transformerend seminar dat het pad effent naar heroriëntatie van zowel beroeps als privé leven..

Al de seminars van Harry van Hest hebben ondertussen de reputatie dat ze wijze lessen verpakken in humorvolle, ‘down to earth’ beschouwingen, die zowel voor alle leeftijden als voor alle soorten van publiek geschikt zijn.
De voordrachten van Harry brengen je, via allerlei positieve invalshoeken naar conclusies die je kijk op de (bedrijfs-) wereld zullen veranderen.


 

 


FORMULE

Het interactieve basisseminar duurt ± 1 uur.
Dit kan verder uitgebouwd worden naar een dagdeel of tot een complete dagworkshop.


ONDERWERP

Een journalist verwoordde het ooit zo:
“Tijdens zijn motivational seminar neemt Harry van Hest u mee op een avontuur dat uw kijk op uw omgeving én uzelf voor goed verandert. In z’n typische gevatte stijl laat hij u via verschillende invalshoeken de kracht van het positieve denken en vooral van uw persoonlijke X-factor ontdekken. Een rit op een sneltrein, gedreven door tomeloos enthousiasme en een gezonde portie zelfrelativering waarbij u uw grenzen niet leert verleggen,...maar te overstijgen.”

Hierbij wordt een traject gevolgd vanuit lichaamstaal naar emotioneel management en focus => wat automatisch resulteert in PASSIE!

Daarom werd als titel voor deze motivational/inspirational ook gekozen Communicatie + Passie = Succes.
Opdrachtgevers noemden hem echter ook al: 'Succesvol worden kan je leren', 'Veranderen is sowieso verbeteren', ‘Het businessplan van jouw carrière’ of 'Samenwerken betekent 1 + 1 = 3' en zelfs 'Shit, ik heb dus toch een groot potentieel!'...

In dit seminar worden tips & tricks meegegeven om als individu, maar ook als medewerker binnen een bedrijf, beter te functioneren (lees: beter om te gaan met veranderingen, (nieuwe) collega’s, een andere directie, nieuwe opdrachten, etc.).
Dit alles via diverse tools die eenieder naar eigen ‘goesting en vermogen’, onmiddellijk kan integreren in zijn/haar dagdagelijkse activiteiten.
Het is dan ook een erg dynamische, interactieve lezing die maanden later nog nazindert.

ELKE OPDRACHTGEVER KRIJGT TROUWENS DE VERZEKERING MEE DAT DE AANWEZIGEN GEGARANDEERD ENTHOUSIAST UIT HUN STOEL GAAN EN SOMS ZELFS ER OP!
DUS ALS UW PUBLIEK NIET REAGEERT ZOALS OP DE FOTO'S HIER ONDERAAN HOEFT U NIET TE BE VOOR DE VOORDRACHT …
(meer info op eenvoudige en vooral ‘vrijblijvende’ aanvraag)

Doe uzelf én uw personeel een motivational seminar door Harry van Hest cadeau en ontdek waar uw potentieel -en dat van uw werknemers- écht ligt!


REFERENTIES

“Zelden iemand met zoveel enthousiasme en energie een presentatie zien brengen...”
Jean-Paul Teyssen – Carglass

“Entertrainment – ja, met een ‘r’!”
Bruno Barrat – Lunch Garden

“Sprankelend educatainment!”
Geert Bruggeman - Plantijn Hogeschool

“Graag zou ik mijn volle tevredenheid willen uitspreken over de workshops die u voor onze hogeschool verzorgd heeft. De workshop verzorgd door Harry van Hest werd omschreven als “de beste voordracht ooit gehoord”. Zijn enthousiasme, humor en doortastendheid werkten aanstekelijk.”
Bieke Buedts – Studentencoach – Provinciale Hogeschool Limburg

"Onze opdrachtgevers waren zeer tevreden over de voordrachten! Absoluut voor herhaling vatbaar. Dankjewel!"
Bert Knuts - Sr. Project Manager - Event Masters

 


 

 

 

Gesproken talen: Moedertaal