Harry van Hest - 06

Harry van Hest - 06

Spreken voor publiek

EEN VOORDRACHT ALS HANDLEIDING


PROFIEL

Harry van Hest is al meer dan 25 jaar actief als presentator moderator en de spreker. Hij begon zijn carrière als acteur, presenteerde een radioprogramma bij de VRT, werkte jaren voor de televisie en leidt nu een agentschap voor presentatoren en sprekers.
Het wordt moeilijk om iets te vinden dat hij nog niet gepresenteerd heeft. Bedrijfmeetings, product lanceringen, persconferenties, beurzen, commerciële en artistieke evenementen, sportwedstrijden,….maar ook miss verkiezingen, modeshows, artiestengala's, ….als een verbale kameleon zet hij telkens weer de juiste toon.
Nu wordt hij geregeld ingeschakeld bij grote bedrijfsevenementen om de geprogrammeerde sprekers te coachen. Hij is dan ook ideaal geplaatst om niet alleen een basisopleiding te geven, maar ook om tips en trics mee te geven voor specifieke presentaties.


 

 


FORMULES

1 tot 2 uur als voordracht voor een onbeperkt publiek
1 tot 2 dagdelen als training voor specifieke opdrachten (beperkte groepen)


ONDERWERPEN

De voordrachten van Harry van Hest hebben een enorme impact door de strategische combinatie van doelgerichtheid en humor.
Zo ook deze voordracht die aan al de aanwezigen, ook en zelfs vooral aan mensen die al geregeld het woord hebben gevoerd, een aantal handige instrumenten aanreiken om een nog grotere impact te hebben op hun publiek. Of het nu gaat over zij die interne presentaties moeten doen, of over verkopers die hun klanten moeten overtuigen, of bedrijfsleiders die een motiverend verhaal willen brengen, elke doelgroep wordt op zijn wenken bediend.
- Hoe bereid ik mij voor?
- Hoe maak en leer ik mijn tekst ?
- Hoe controleer ik mijn stress,…..
- Waar moet ik op letten qua lichaamstaal
- Hoe kan je PowerPoint echt efficiënt gebruiken? Hoeveel lijnen, welke kleuren, welke illustraties,....?
- Hoe moet het met de microfoon ?
- Wat moet ik weten van de techniek?
- Hoe ver kan ik gaan met humor ?
- Wat doe ik met de vragen van het publiek?
- Wat als er een camera op mijn staat?
- Is een ‘hand out’ nodig?

In één uur krijgt heel uw publiek praktijkgerichte voorbeelden, die een merkbaar verschil maken als ze daags nadien in gelijk welke van hun eigen presentaties, worden toegepast.
En uiteraard is deze voordracht van Harry boeiend, leerzaam, humoristisch, interactief en motiverend. Want hij staat alvast te popelen om uw verwachtingen, die hij met al het bovenstaande schept, waar te maken!
Zijn slogan is niet voor niks: ‘Omdat een leerzame voordracht ook plezant kan zijn!!’


EXTRA

Deze voordracht kan (voor kleinere groepen) ook uitgebouwd worden tot een volwaardige training. (van 1 tot 2 dagdelen met desgevallend coaching op locatie van een/het event)
Hierbij worden de deelnemers begeleid in het geven van een spreekbeurt, inclusief gebruik van micro/powerpoint.
Het geheel wordt gefilmd en geëvalueerd, waarbij erg persoonlijke coaching er voor zorgt dat de trainees aan zelfzekerheid en podiumvastheid winnen.
Indien gewenst en opportuun gebeurt deze coaching in een televisiestudio met camerafaciliteiten.

 


 

 

Gesproken talen: Moedertaal