Katrien  D’hooge

Katrien D’hooge

Kleuren kunnen ons maken of…kraken! Toon je wáre kleuren, en ga stralend & succesvol door het leven!


PROFIEL
Na haar studie Toegepaste Communicatie en een job van 14 jaar op de Marketingafdeling van een bedrijf, maakte Katrien van haar passie haar beroep.
Gedurende 1 jaar volgde ze een intensieve opleiding met stage, die haar tot een gedegen kleur- en stijlconsulente vormde. Ze is gespecialiseerd in 9 kleurtypes ipv de 4 basistypes.
Katrien kan zich geen mooiere job voorstellen dan het beste uit iemand te halen.
Keer op keer ziet ze wat een verschil kleuren maken. En niet alleen op het gebied van het uiterlijk. Jezelf leren ontdekken & waarderen en je ware kleuren laten zien, zorgt er ook voor dat je de juiste dingen in het leven aantrekt! ‘Ga voor het beste’ is haar motto.
Het is dan ook met passie en gedrevenheid dat Katrien op zoek gaat naar jullie ware kleuren…


TALEN
NL


FORMULES
Van 45 minuten tot 2 uur voor een voordracht met demonstratie.
Workshop: 3 uur
Persoonlijke consults: van 2 uur tot een volledige dag.


ONDERWERPEN

•  Voordracht met demonstratie van een aantal personen uit het publiek:

Kleuren kunnen ons maken of…kraken!
Toon je wáre kleuren, en ga stralend & succesvol door het leven!

Een voordracht met een informatief karakter over het belang van het dragen van de juiste kleuren.
Kleuren bepalen voor een groot stuk je uitstraling. De juiste kleuren zullen je er niet alleen beter laten uitzien, maar ze zullen ook je persoonlijkheid en uitstraling extra ondersteunen. Dat heeft een positieve invloed op je zelfvertrouwen en humeur. We leren verder kijken dan de kleur op zich, we kijken wat de kleuren met óns doen. Kleuren kunnen ons maken of...kraken.
Bij wijze van demonstratie hiervan, worden een aantal personen uit het publiek gekozen om het verschil tussen goede en foute kleuren aan te tonen. Deze personen krijgen een kleurenanalyse en persoonlijk advies voor kleding, make-up, haarkleur, accessoires, juwelen, bril,... en enkele stijltips. Het publiek getuigt van de metamorfose die kleuren teweegbrengen.

•  Workshop voor een groepje van maximum 8 tot 10 mensen:

Dit is de voordracht, zoals hierboven omschreven, gevolgd door een kleurenanalyse voor elk van de deelnemers. Ieder krijgt dus een persoonlijke analyse en advies voor kleding, make-up, haarkleur, accessoires, juwelen, bril,... Na de workshop krijgen de deelnemers een persoonlijk kleurenpalet, zodat ze voortaan efficiënter kunnen winkelen.
Het is telkens een gezellige, boeiende en leerrijke ervaring. Samen iets creatiefs doen, elkaar en jezelf op een verrassende manier leren kennen. Samen een gedeelde ervaring rijker zijn én bovendien met een verrassend resultaat. Want de hele groep getuigt van de metamorfose die kleuren teweegbrengen!


REFERENTIES
Bongo, Flair, Acticom.be, CSC management consulting, P41 engineeringsbureau, Imperial meat products, Verhelst bouwmaterialen, Zeelandia bakkerijgrondstoffen, KBC Bank Lochristi, Therabel Pharma, Menarini,
professionele haarverzorging Redken, Service Club Inner Wheel, Service Club Marnixring,
Markant zakenvrouwen, werkwinkel VDAB Gent, Tabor, School H. Familie in Sint-Niklaas,
Katho hogeschool Kortrijk,…
RUBRIEK
Lifestyle / Kleur / Stijl / Imago / Communicatie / Succesvol

Gesproken talen: Moedertaal