Sabine Vandebroek

Sabine Vandebroek

Team Building, incentive and personal development through song : SONG ATTITUDE

PROFIEL

Sabine is een enthousiaste en creatieve ‘success builder’ met 20 jaar ervaring in strategische marketing, communicatie, people & management skills.
Zij is o.a. congres Manager, Nationaal congres voor de economische beroepen (4.000 congressisten, 200 sprekers, 100 standhouders)
20 jaar ervaring in marketing, communication, people management, event managementFORMULES

Van 30 minuten tot een volledig dagdeel


ONDERWERPEN

Deze voordracht is een ideale format om uw congres de boost te geven die het nodig heeft na bv de lunch, of na diverse theoretische sprekers.

‘Song Attitude’ betovert dan ook uw team en  genereert positieve energie met ludieke en creatieve muzikale activiteiten.

Muziek heeft een magische uitwerking op gedrag. Als amateurzanger ondervond ik al snel dat enkele noten voldoende waren om een groep te doen zingen, in de handen te doen klappen en hun emoties de vrije loop te laten.

Toen ik ontdekte dat ik niet enkel plezier kon scheppen in het zingen, maar ook in het aanmoedigen van het publiek om mee te zingen, heb ik besloten om mijn passie voor zang te koppelen aan mijn professionele ervaring.

Met 20 jaar ervaring in het schrijven, marketing en communicatie en een uitgebreide kennis van het ondernemen in het algemeen en het bespelen van teamgeest en de ontwikkeling van talenten in het bijzonder, help ik door middel van zang al het (soms onverwacht) potentieel dat in medewerkers sluimert naar buiten te brengen.
‘ENCHANT YOUR TEAM!’
Gesproken talen: Moedertaal