Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop

Tijd besparen met Sociale Netwerken


PROFIEL
Bio: Leeftijd 31, Vader, Amsterdam, Nederland

Ondernemer en netwerker met een passie voor evenementen, Social Media, techniek en innovatie.

Eigenaar Vivo.nu - Interim Event Management & Social Media

Mede-oprichter Triqle Event Intelligence

Kern kwaliteiten: enthousiast, daadkrachtig, analytisch en communicatief.


FORMULES
Alles mogelijk in overleg en eventueel op maat.

Keynote van 45 minuten – 1,5 uur
Masterclass van 1 – 4 uur
Workshop van 2 uur, 1 dag of meerdere dagen


ONDERWERPEN
Keynote: Tijd besparen met Sociale Netwerken (45 minuten – 1,5 uur)
Gerrit Heijkoop deelt zijn visie en persoonlijke ervaring over hoe sociale media voor hem waarde creëren als ondernemer en als organisator van evenementen.

Van een conceptueel model over effectiviteit, communicatie en netwerken, via “do’s & don’ts” in je netwerk, naar praktische tips over inhoud en instrumenten.

Hij laat zien hoe nieuwe online technologie vrijwel iedereen kansen biedt om tegen lage kosten positief onder de aandacht te komen.


Workshop: Twitter in 10 stappen (1 uur)
Heb je het gevoel dat je iets met Twitter moet, maar je weet niet precies wat en hoe? Kom naar de workshop "Twitter in 10 stappen"!

Je krijgt eindelijk helderheid over wat Twitter nou precies is, wat je er mee kan, hoe het werkt en waarom iedereen er zo druk over doet. Je vertrekt met een lijstje met handige tips en tools om direct mee aan de slag te gaan.

Zit je nog niet op twitter? Maak dan voorafgaand aan de bijeenkomst alvast een account aan op www.twitter.com en bekijk vooraf vast de presentatie van Gerrit: http://www.slideshare.net/gheijkoop/twitter-op-jouw-event-in-10-stappen

Masterclass Social Media (4 uur)
Tijd besparen met Social Media?
Meer toegevoegde waarde halen uit je sociale netwerken?
Je bezoekers meer betrokken maken bij je evenement?
Innovatieve en interactieve evenementen organiseren?

Tijdens de "Masterclass Social Media" komen al deze onderwerpen aan bod. Geen vage praat over hoe fantastisch Social Media wel niet is, maar concrete en praktische aanwijzingen om direct mee aan de slag te gaan.

Het programma zal een actieve bijdrage van de deelnemers vereisen!


REFERENTIES
De afgelopen jaren verzorgde Gerrit diverse optredens en workshops voor onder andere CLC-VECTA, Congreswereld en innovatienetwerk Syntens. Daarnaast was hij in 2009 en 2010 betrokken bij de organisatie van de 'officiële' Masterclass Social Media voor de eventbranche (zie http://www.masterclasssocialmedia.nl )

Reacties op optredens Gerrit Heijkoop:
•    @Commgres: Kan Gerrit Heijkoop erg aanbevelen als spreker, was vandaag op De Dag van de Toegevoegde Waarde ook 1 van de beste!
•    @CunoGroenewoud: Was een sprankelend optreden!
•    @DidierEgginkAQB: Dank voor je 'preso'! Was concreet, eerlijk en informatief. En boeiend spreken kan je, dat scheelt ook een stuk.
•    @Kimjcwillems: Powersessie "Twitter op jouw congres in 10 stappen" erg nuttig voor mij als beginnende twitteraar, bedankt!


PUBLICATIES
Lees meer over de visie van Gerrit Heijkoop op Social Media op zijn weblog: http://gheijkoop.posterous.com/tag/socialmedia
RUBRIEK
Communicatie / netwerken / nieuwe / media / online technologie / ondernemerschap / evenementen
Gesproken talen: Moedertaal