Math Teeuwen

Sport als een speelse versie van het leven
Spreker

Profiel

ONDERWERPEN  (op eenvoudige aanvraag sturen wij vrijblijvend meer info over elk van deze onderwerpen) 

Sport
Elf miljoen Nederlands zijn direct of indirect betrokken bij sport. Sport is in en de grote sportevenementen worden door miljoenen Nederlanders gevolgd. Uitgaande van het grote sportbeeldarchief en -bibiliotheek van Math Teeuwen verzorgt hij 'sport experiences'. Rondom sporters worden fascinerende beeldreportages gebouwd, waardoor de verhalen en de beelden gegarandeerd bijblijven.

Sport in beeld
Anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie. Sport bindt mensen, sport verbroedert, sport versterkt de gemeenschapszin. Uitgaande van zijn enorme sportbibliotheek en sportbeeldarchief (1500 dvd’s) heeft Math Teeuwen de afgelopen jaren veel succesvolle sportconcepten in de markt gezet. Presentaties rond Guus Hiddink, Bert van Marwijk, ... en diverse anderen garanderen alvast een sterk verhaal!

Sportquiz
Anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie Je wordt verrast door een rondreis door onze rijke sporthistorie en kunt tevens genieten van het spelen van een sportquiz. Legendarische sporthelden uit heden en verleden zie je schitteren zoals: Frenkie de Jong, Lieke Martens, Mathieu van der Poel, Max Verstappen,...

Yuri van Gelder en prins Maurits
Zoals ooit in een ver verleden de roemruchte prins Maurits Johan van Oldenbarnevelt slachtofferde, zo hebben we nu een nieuwe prins Maurits met de naam Hendriks. Toen hij als coach van de Nederlandse hockeyers in 2000 in Sydney nauwelijks serieus werd genomen namen zijn spelers zelf het heft in handen. Hoe dat afliep leer je van Math

Cruijff en van Basten: wie heeft gelijk?
De historie heeft gelijk! De Cruijff revolutie bij Ajax heeft als speerpunt de jeugdopleiding die moet zorgen voor een continue aanvoer van toptalent voor het eerste team. Geen aankopen meer, maar zelf opleiden. Van Basten voert een pleidooi voor aankoop van ervaren krachten die de jonkies bij de hand nemen. Wie heeft gelijk ?

Op eenvoudige aanvraag volgen nog diverse andere topics.

PROFIEL

Math Teeuwen studeerde bedrijfseconomie aan de KUB in Tilburg en was leraar aan de HEAO te Breda. Daarna gaf hij leiding aan de deeltijd- HEAO om vervolgens als ondernemer actief te worden in diverse bedrijven.

Hij is partner bij The Innovation Playground. Dit bedrijf ontwikkelt innovaties voor onder meer de zorgsector en is een voorloper op het gebied van sociale robotica. Hij is verantwoordelijk voor de contacten met investeerders die willen investeren in start-ups en nieuwe producten.

Math is een enthousiast verzamelaar van sportboeken en sportbeelden uit de hele wereld. Zijn unieke sportbibliotheek en sportbeeldarchief is vermaard en hij is o.a. benaderd om zijn verzameling in te brengen in een sportmuseum. In zijn sportpresentatie komen zijn passie voor sport, geschiedenis en management samen. Verhalen over intuïtie, innovatie, de kracht van humor en de kunst van het genieten krijgen extra kleur en worden versterkt door schitterende sportbeelden.

Hij gaf onder meer presentaties voor de Coaches Betaald Voetbal, Business Clubs Betaald Voetbal en ondernemersverenigingen. Daarnaast heeft hij bij vele jubilea van sportverenigingen sportpresentaties en sportquizzen verzorgd. Ook stond hij op het podium met Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Bert van Marwijk, Mark van Bommel, Epke Zonderland, Maartje Paumen en vele andere sporthelden. In De Kuip presenteerde hij de biografie van de legendarische Feyenoorder Rinus Israël. Tijdens de presentatie in 2016 van de biografie van de zeer vitale 90-jarige ex-voetballer en trainer Kees Rijvers had hij het genoegen met vele oud-voetbalinternationals als Jan Mulder en Huub Stevens op het podium te staan.

Regelmatig levert hij beelden aan het NOS journaal en De Wereld Draait Door.

Math Teeuwen  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier