Angelique van 't Riet

Zakelijk flirten versie 2.0 de Soft Skills van de 21e eeuw!
Spreker

Profiel

Zakelijk flirten versie 2.0

de Soft Skills van de 21e eeuw!

TOPIC

Zakelijk flirten versie 2.0 zijn de Soft Skills van de 21e eeuw!

Zakelijk flirten is het maken van échte verbindingen. Zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Zonder oordelen of overtuigingen.

Dat wat je geeft krijg je terug. Dus geef verbinding; krijg verbinding. Luisteren zonder te oordelen, ruimte geven in plaats van ruimte innemen en anderen laten bloeien zonder daarbij zelf in het middelpunt van belangstelling te hoeven staan.

PROFIEL 

Angelique van ’t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Zakelijk Flirten gaat. Daar waar ruim 17 jaar geleden het Zakelijk Flirten introduceerde als workshop en in boeken doet ze dat nu met Zakelijk Flirten versie 2.0, een workshop Soft Skills van de 21e eeuw!

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren.

De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven.

Reacties als “het is nog leuker dan een cabaretvoorstelling” en “Tineke Schouten versie 2.0, echt briljant!” geven het entertainmentniveau aan. En dat Angelique al meer dan 12 jaar zo’n 4 keer per week een interactieve workshop geeft zegt genoeg over de kwaliteit van deze professionele spreekster.

Sinds ze ‘Hospitality’ als thema heeft ontwikkeld binnen de workshop zakelijk flirten weten nog meer bedrijven haar te vinden. Hospitality is zakelijk flirten in optima forma. Zakelijk Flirten toegepast op de uitstraling van de organisatie, de omgang met bezoekers en collega’s, de cultuur, de waarden en normen.

Flirten vanaf het allereerste contactmoment met een gast/klant, tot het moment van melden bij de intercom van de garage ‘graag tot later’.

Angelique van ’t Riet is beschikbaar voor interactieve workshops van 30 - 150 minuten of voor een (meerdaagse) training.

 

Angelique van 't Riet  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier