Vincent Vermeulen

Butlers in de 21ste eeuw
Spreker

Profiel

BUTLERS IN DE 21ste EEUW

TOPIC

“Butlers in de 21ste eeuw” neemt U mee rond in de wereld van luxe en service op het hoogste niveau. U ontdekt hoe ver de moderne butler gaat om zijn opdrachtgever telkens twee stappen voor te zijn en zijn huishouden te runnen op een professionele manier. U krijgt ook een kijkje achter de schermen en waarom er zoveel aandacht aan detail besteed wordt.

Waarom duurt het uren om een tafel correct te dekken? Wat is het échte verhaal van butlers die werken voor bekende mensen? Waarom heeft een butler contact met de FBI, CIA of staatsveiligheid? Hoe gaan ze om met de pers? Waar vindt U de beste schoenen ter wereld of handgemaakte hemden?

Allemaal vragen die intrigeren maar een logische verklaring hebben.

 

PROFIEL

Vincent Vermeulen is een vierde generatie hospitality professional met internationale ervaring. Hij startte op zeer jonge leeftijd in het hotel-restaurant van zijn ouders aan de Belgische kust. Hij bouwde een nationale cateringgroep uit met meerdere feestzalen, hotel, restaurant en een cateringbedrijf die de grootste evenementen in België organiseerde.

Na de verkoop van zijn bedrijf en met de constante drang naar het hoogste bereiken volgde hij een opleiding tot butler in het Verenigd Koninkrijk. Hij werkte in een tophotel in Londen en als privé butler voor een Engelse koppel met meerdere huizen in Europa. De laatste jaren deed hij heel wat ervaring op in senior management van verschillende multi-outlet hospitality operaties met veelal een focus op de casinowereld.

Hij kreeg snel erkenning wereldwijd. Met projecten op til tot in China is hij ongetwijfeld een boeiende spreker voor uw evenement.

Vincent Vermeulen  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier