Sonja Kimpen

Meer Energie = Meer Plezier !
Spreker

Profiel

MEER ENERGIE, MEER PLEZIER!

TOPIC

Mindset is Sonja's stokpaardje. Op een begeesterende manier stimuleert ze mensen naar een vernieuwde manier van denken waardoor men goesting krijgt om in de beste vorm te zijn en te blijven. Ze ziet gezondheid niet als een doel maar als een middel om dromen waar te maken.

Ze schreef reeds 16 bestsellers. Haar boeken zijn avant la lettre omdat zij ,reeds 15 jaar geleden, de werking van het brein,voeding en beweging als één synergetisch geheel samen bracht Haar gedachte goed geeft mensen een pragmatisch kader. Geen trends en hypes maar vol van inzichten en een structurele aanpak. Ondertussen verkocht ze méér dan 1 mio boeken in Vlaanderen en Wallonië.  Door haar bijzondere motiverende taal waren haar  Tv-programma’s “je bent wat je eet” en “terug in je trouwkleren” kijkcijfer kanonnen.

In haar wervelende presentaties combineert ze een goede onderbouwde inhoud aan energie en sfeervolle interacties. Ze slaagt er keer op keer in moeilijke wetenschappelijke inzichten op een zeer toegankelijke manier te brengen met maar één doel: onmiddellijke actie.

Volgende tools zitten alvast tussen haar specifieke topics:

 • Hoe je je brein kan  vernieuwen als  basis is voor een nieuw lichaam.
 • Hoe je afscheid kan nemen van de meest gebruikte excuses.
 • wat synergie betekent in je lichaam
 • Hoe je frustratie kan omzetten naar kracht
 • wat het verschil is tussen veranderen en een blijvende transformatie
 • Hoe 10 Principes je elke dag voorzien van energie

En haar presentatie kan ook aangepast worden met een ander accenten nl.:

 • Me? No pauze
 • Minder stress
 • Méér plezier in lijf en bedrijf
 • Hoe fitter je brein, hoe fitter je lijf
 • Een gezond brein maakt een gezond lichaam

PROFIEL

Sonja Kimpen is Master bewegingswetenschappen en runt een fitnesscentrum waardoor haar innoverende totaalaanpak bekend werd over gans Vlaanderen.

Sonja inspireerde reeds duizenden mensen tijdens haar wervelende presentaties. Haar humoristische spreek-stijl en haar no nonsens aanpak zorgen steevast voor een lach en een traan wegens herkenning.

Ze schreef reeds 16 bestsellers. Haar boeken zijn avant la lettre omdat zij ,reeds 15 jaar geleden, de werking van het brein,voeding en beweging als één synergetisch geheel samen bracht Haar gedachtengoed geeft mensen een pragmatisch kader. Geen trends en hypes maar vol van inzichten en een structurele aanpak. Ondertussen verkocht ze méér dan 1 mio boeken in Vlaanderen en Wallonië.  Door haar bijzondere motiverende taal waren haar  Tv-programma’s “je bent wat je eet” en “terug in je trouwkleren” kijkcijfer kanonnen.

Ze slaagt erin moeilijke gezondheidsbegrippen helder en hapklaar uit te leggen. Ze brengt op korte tijd  massa’s inzichten en “aha-gevoelens” waardoor reeds 1000-en mensen de moed vonden om hun gezonde leven aan te pakken.  Sonja als gastspreker biedt jou als organisator de garantie voor inspiratie, motivatie en een shot energie! Het is haar missie om mensen te stimuleren om meer uit het leven te halen. Sonja leert jouw team of publiek  dat een fit en energiek gevoel voor iedereen mogelijk is. Inzicht leidt tot uitzicht op een energiek en fit leven.

Sonja Kimpen - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier