Marleen Boen

Live your passion ... Live your talent ... Live your life!
Spreker

Profiel

Live your passion ... Live your talent ... Live your life!

TOPIC

Bovenstaande titel is geen holle slogan voor Marleen, maar een levensrealiteit!
Durven doen waar je warm voor loopt, waar je ogen van blinken...
Ieder bedrijf droomt ervan om zulke mensen in zijn rangen te hebben.
Bedrijfspotentieel en menselijk potentieel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om een bedrijf te kunnen laten renderen.

Hoe kan je in mensen investeren?
Hoe kan je ervoor zorgen dat coaching mensen ertoe aanspoort om hun talenten ten volle in te zetten en zo hun steentje bij te dragen aan een optimaal resultaat?
Dit is dé droom van iedere CEO, iedere business manager, iedere ondernemer.
Motivatie helpt niet als je niet met je eigen talenten aan de slag kan gaan.
Hoe meer ieder individu kan worden uitgedaagd en aangesproken om de eigen passies te beleven binnen het belang en de doelen van het bedrijf, hoe meer zowel mens als bedrijf er baat bij hebben.

Marleen zal iedereen in deze sessie meevoeren in een stap-voor stap ontdekking van eigen verborgen talenten en passies. Je passie beleven is een keuze en kiezen is een kunst ...
We gaan letterlijk en figuurlijk in beweging.

 

FORMULES

Inspirerende lezing: 1 uur
Workshops: 1 dagdeel tot volledige dag

  • Enjoy coaching in your leadership
  • Authentic leadership: Being fully present in your leadership position
  • EMPOWERMENT and INFLUENCING to own your leadership
  • Make transformation enjoyable
  • Appreciative inquiry and feedback to get results
  • Embrace the leadership vulnarability and trust
  • Ask great MIRACLE questions for new answers
  • Teamleaders enable conscious choices Be a mirror for the greatness of your team
  • De kunst van gelijkwaardige en volwassen communicatie

 

PROFIEL

Marleen Boen is trainer en door de International Coach Federation (ICF) gecertificeerd als ‘Master Certified Coach’, met een lange praktijkervaring als KMO -en salesmanager. Ze startte haar carrière in het onderwijs om dan de stap te zetten naar de sales en after-sales in diverse bedrijven.

Sinds 1994 werkt ze als leidinggevende, coach en trainer en vanaf 2000 werkt ze als zelfstandige trainer/coach in bedrijven binnen diverse sectoren zoals de ICT, het bank- en verzekeringswezen, call centers en de technologie. Via internationale contacten heeft ze een rijke ervaring opgedaan met diverse culturen. Marleen is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en linkt het enneagram aan NLP-toepassingen en coaching. Ze begeleidt ook NLP practitioner en - masterpractitioner groepen. Zij heeft dus een grondige ervaring met het begeleiden van langlopende leerprocessen.

Marleen is opgeleid in Systeemdenken en Organisatie-opstellingen, Ericksoniaanse hypnose en veelvuldige communicatietechnieken, wat bijdraagt tot een zeer groot inlevingsvermogen en professionele vraag- en luistervaardigheden.

In 2005 richtte Marleen samen met enkele partners een coaching instituut op, dat ondertussen zowel in België als in Zwitserland en Nederland een gevestigde waarde is. Daarmee timmert zij al jaren aan de weg om het vak van coaching te professionaliseren via opleidingen die direct naar een internationaal erkend certificaat leiden. Haar bedrijf was trouwens het eerste opleidingsinstituut in de Benelux dat van de ICF, na een diepgaande audit, de accreditatie kreeg om dit te doen.

Haar waarden 'evenwicht', 'passie', 'vertrouwen' en ‘plezier’ maken van haar een gepassioneerde, toegewijde en meelevende coach, trainer en een inspirerend spreker.

Marleen Boen  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier