Peter Blokland

Een passie voor verbeteren!
Spreker

Profiel

Een passie voor verbeteren, risk management en

leiderschap

 

TOPICS

1) Verbeteren kan je leren

Deze lezing gaat over het KARAF model en de 7 voorwaarden die moeten voldaan worden om continu te kunnen verbeteren. Deze kennis is voor elk individu interessant, aangezien dit holistisch model universeel is en daarom overal, door iedereen en voor alles kan toegepast worden.

2) Risico management en de weg naar excellence

In zijn uiteenzetting over Total Risk Management, geeft Peter zijn visie over hoe een bedrijf of organisatie zijn resultaten kan optimaliseren door risico management.

 3) De tien geboden voor effectief leiderschap

(Zelf)leiderschap is noodzakelijk voor succes. In zijn tien geboden geeft Peter zijn visie op wat leiderschap inhoudt en kan betekenen voor een individu, organisatie of bedrijf.

 

PROFIEL

Peter Blokland is een voormalig piloot, smaldeelcommandant en stafofficier bij de Belgische Luchtmacht. In zijn 30-jarige carrière heeft hij een passie opgebouwd voor “Performance Improvement” of anders gezegd “Resultaatsverbetering”.

Deze passie vertaalt zich vandaag in een eigen zaak, gericht op dienstverlening aan bedrijven en individuele personen. Als coach, trainer en consultant houdt hij zich bezig met het wegwerken van obstakels en het laten ontluiken van nieuwe inzichten, die tot de beoogde verbetering leiden.

Uitmuntendheid of “excellence” wordt maar bereikt door continu te blijven verbeteren. De excellence van vandaag is immers de middelmatigheid van morgen!

Zijn ruime ervaring met het zoeken naar oplossingen voor uiteenlopende problemen, heeft hem gebracht tot het “uitvinden” van zijn eigen model / proces om continu te verbeteren. Dit model, “KARAF” model genaamd, bevat alle voorwaarden en inzichten die nodig zijn om dit met zekerheid te bekomen.

In het bijzonder heeft zijn ervaring als luchtvaartongevallenonderzoeker en preventiespecialist, hem geleerd dat risico management een uitstekend middel is om excellente resultaten te behalen. Hij heeft daarom een totaalconcept rond risico management opgesteld, waar elke organisatie of elk bedrijf zijn voordeel mee kan doen.

Na zijn militaire carrière is hij nog steeds verder op zoek naar verbetering en zelfontwikkeling. Bijkomende kennis en inzichten op het vlak van leiderschap en zelfleiderschap vertaalt zich in zijn dienstverlening als spreker, coach en trainer.

 

FORMULES 

Peter verkiest om in samenspraak met de opdrachtgever naar de meest passende formule op zoek te gaan om zo het beste resultaat te kunnen bekomen.

Persoonlijke coaching, keynote speeches, workshops, volledige cursussen en trainingen.

Alles is bespreekbaar.

 

 

 

 

Management / leiderschap / leadership / effectiviteit / veiligheid / succes / inzicht / verbeteren / excellence / risico / coaching / problem solving / ondernemen / kwaliteit / zelfontwikkeling

Peter Blokland  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier