Bert Verdonck

Zakendoen met India
Spreker

Profiel

 

 

Zakendoen met India

 

TOPIC


Outsourcing aan de andere kant van de wereld. Iedereen praat erover, maar hoe pak je dit concreet aan? Naast praktische tips, bruikbare methodes en cross-cultural inzichten (in Hindi!) deelt Bert zijn ervaringen over hoe je concreet kan zakendoen met India.

 

PROFIEL

Bert Verdonck is een buitengewone life coach, inventieve lifehacker en creatieve geest.

Naast praktische trainingen en persoonlijke coaching, wordt hij internationaal als keynote spreker gevraagd om mensen te enthousiasmeren en te helpen met hun efficiëntie en communicatie.

Als auteur met focus op shortcuts bespaarde hij reeds duizenden mensen minstens 2 uur werk per dag. “Enjoy Every Day!” is dan ook zijn levensmotto.

Voor hem persoonlijk en zijn bedrijf is samenwerken met India daarbij een belangrijke tool.

Bert werkt voor een divers publiek, meestal voor deelnemers die een bepaalde weerstand hebben met betrekking tot technologie. De meeste mensen hebben schrik van computers of technologie, omdat er nooit iemand heeft uitgelegd hoe simpel het eigenlijk allemaal is. Bert leert zijn publiek de makkelijkste weg naar efficiëntie via simpele, direct bruikbare tools die het leven aangenamer maken. Frustrerende routineklussen worden hierdoor makkelijk gereduceerd in tijd (en ergernis!), zodat er extra ruimte ontstaat voor wat er echt belangrijk is, professioneel of privé.

Bert Verdonck  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier