Steven Vandenabeele

Leiders van de smartphone generatie
Spreker

Profiel

TOPIC:

Leiderschap bij de smartphone generatie

De smartphone is in onze maatschappij al lang niet meer weggelegd voor de lucky few, maar eerder een evidentie voor iedereen die van alles op de hoogte wil zijn. Ook de business wereld ontsnapt niet aan de infiltratie van dit kleinood.  

Hoe is het zover kunnen komen? En vooral, hoe combineer je de smartphone technologie met authentiek leiderschap?

We ontdekken het ICE-model en gaan op zoek naar de échte leiders van de smartphone generatie!


PROFIEL:


Steven (°1973) is Ingenieur van opleiding, en bleek al snel een grotere passie te hebben voor mensen in plaats van technologie. Dit vertaalt zich ook in zijn professionele loopbaan waar hij van programmeur evolueert naar teamleider, account manager en operations manager - verantwoordelijkheden waarbij de menselijke communicatie alsmaar belangrijker wordt.

Deze passie voor de persoonlijke groei van zichzelf en anderen loopt als een rode draad doorheen de initiatieven waaraan Steven deelneemt. Zijn slogan is niet voor niets “Unlock your potential”! Hij verzorgt interactieve trainingen, workshops en keynotes over communicatie, productiviteit, presentatievaardigheden, leiderschap,... kortom persoonlijke groei.

Steven heeft 20 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van mensen en projecten. Deze praktijkervaring gebruikt hij om zijn sessies te kleuren met zeer herkenbare voorbeelden. Hij is eveneens senator van Junior Chamber International (JCI) en bestuurslid van de Professional Speakers Association Belgium (PSA Belgium). Deze laatste is een erkend lid van de internationale Global Speakers Federation.

 

Steven Vandenabeele  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier