Walter Callebaut

Hoe HYPNOSE ook JÓU kan helpen!
Spreker

Profiel

Hoe HYPNOSE ook JÓU kan helpen! 

Onderwerp
Veel mensen kennen hypnose enkel van televisie.  De zogenaamde “showhypnose” van mensen zoals Rasta Rostelli.
Dit schept echter een verkeerd beeld van wat hypnose wérkelijk is.

Hypnose is een zeer krachtig hulpmiddel om voorgoed verlost te zijn van angsten allerlei (denk bijv. aan angst voor spinnen, hoogtes, autorijden, vliegvakanties, om buiten te komen, om te blozen, ...), om af te slanken, slechte gewoonten af te leren (zoals o.a. nagelbijten en roken), meer zelfvertrouwen te krijgen, trauma’s te verwerken, pijn of stress te verminderen, slapeloosheid, examenstress, onzekerheid (bijv. om te spreken voor een publiek), verdriet, neerslachtige gevoelens, seksuele problemen, pijnlijke herinneringen, … en nog zoveel meer.  

Tijdens deze voordracht krijg je op een aangename en leuke manier een beter beeld van wat hypnose wél en niét is en wat het misschien ook voor jóu (of één van je geliefden) kan betekenen.


Profiel
Walter Callebaut (°1964)  is voltijds hypnosetherapeut en wordt als docent in België en Nederland veelvuldig gevraagd om mensen op te leiden tot erkend hypnosespecialist.
Ondertussen hebben velen – jong en oud – de kracht en weldaad van hypnose bij hem mogen ontdekken.  Vanuit zijn passie voor mensen vindt hij het een voorrecht om zijn hulp te kunnen aanbieden. 

De laatste jaren heeft hij zich ook gespecialiseerd in het plaatsen van de 'Virtuele Maagring', een methode waardoor men op een veilige manier afslankt, gewoonweg door een “mentale klik” te maken.  Deze vakkennis van de ‘Virtuele Maagring’ doceert hij ook meerdere keren per jaar aan andere erkende hypnosetherapeuten.

Walter’s motto is: ‘Hulp vragen is een teken van sterkte, niet van zwakte!’.

Walter Callebaut - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier