Paul ter Wal

Medewerkersbevlogenheid in COVID-19 tijden
Spreker

Profiel

Medewerkersbevlogenheid in COVID-19 tijden

 

TOPIC 

Value-to-profit en profijtabiliteit:

Hoe bevlogenheid van medewerkers de (brede) winstgevendheid van organisaties beïnvloed; juist in deze bijzondere tijden.

 • Onderzoek van Gallup, de Erasmus Universiteit Rotterdam en vele anderen in 2019 en 2020 laten zien dat gemiddeld slechts 13% van onze medewerkers volledig bevlogen zijn. En de verwachting is dat dit percentage gaat dalen. Dit houdt ook in dat er veel potentieel is om dit te verbeteren.
 • Met meer bevlogenheid kunnen de 7 sleutels van Human talent Management worden getriggerd: bijvoorbeeld lager ziekteverzuim en een lager foutpercentage.
 • Dit webinar/deze lezing geeft u inzichten om bevlogenheid van medewerkers te vergroten en daarmee ook de profijtabiliteit van uw organisatie:
  • Wat is dan bevlogenheid en wat kunnen de effecten zijn
  • Welke stappen kunt u zetten om bevlogenheid te bevorderen
  • Wat is het effect hiervan op leiderschap
  • Waar begin je mee en hoe bereik je de doelen
  • Eerste check-in met Engagement Benchmark Tool
 • Doelgroep: CEO, CFO en CHRO/HR directeuren, en ook HR-adviseurs


PROFIEL

Paul ter Wal 'CSP' is als internationaal spreker actief op het gebied van Accountability, Engagement en Duurzame Inzetbaarheid. Hij is ook in Nederland een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter op zijn vakgebied.

Hij heeft na zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onder andere als programmamanager Arbeidstoeleiding gewerkt bij de Bedrijfsvereniging voor de Gezondheid (thans: UWV). Als consultant Zorgverzekering en accountmanager Arbeidstoeleiding heeft hij ervaring opgedaan bij SOVAC (thans: Cap Gemini).

Sinds 1995 is hij werkzaam op het gebied van “Werk, Inkomen en Economie”. In deze hoedanigheid adviseert en begeleidt hij bedrijven en organisaties bij het (mee)ontwikkelen en implementeren van duurzame inzetbaarheidsconcepten, waarbij invulling wordt gegeven aan de voor die organisatie wenselijke aanpak van bevlogenheid, preventie, interventie en re-integratie.

Paul heeft ook drie boeken geschreven en diverse publicaties op zijn naam staan in o.a. Sociaal Bestek, Zorgvisie en andere vakbladen. Tevens is hij als gastdocent verbonden bij o.a. de Master Recht, Arbeid & Gezondheid van de Universiteit van Maastricht.

 

Paul ter Wal - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier