Mark Van Gossum

Het leven waar je altijd van droomde
Spreker

Profiel

Een gelukkiger leven ook voor jou 

 

TOPIC 

  • Het is vandaag de eerste dag van de rest van je leven … en het is NOOIT te LAAT voor een NIEUW begin … maar hoe begin je daar go********* aan?
  • Soms zit je even vast, je weet het niet meer … je hebt er genoeg van, wilt absoluut een ander “soort leven”, maar weet ten eerste niet juist “wat” en meer nog : je zou helemaal niet weten hoe je daar aan moet beginnen.
  • Vanuit het hele simpele “G.L.A.D.-principe” worden alle stappen die verantwoordelijk zijn voor de resultaten in je leven haarfijn belicht.
  • Eens je je bewust wordt van het proces, kan je ’t gaan beïnvloeden … om zo te komen tot het leven waar je altijd van droomde.
  • Een confronterende uiteenzetting, eentje die definitief je kijk op het leven verandert. Als je als leider dit cadeau doet aan je team, kan je best “klaar” zijn voor levenslange dankbaarheid …

 

BIO :

  • Mark is als vader van 4 kinderen en als zelfstandig ondernemer pas op latere leeftijd geconfronteerd geworden met de uitdaging en de impuls om "aan zichzelf te gaan werken”.
  • Daarbij heeft hij heel veel kennis, kracht, energie en inspiratie geput uit vooral heel simpele inzichten, die de basis vormen van het bewust gelukkige leven dat hij vandaag leidt, als voorbeeld ook voor anderen.
  • Terwijl hij die eenvoudige inzichten deelt op het podium, nodigt hij alle aanwezigen uit om bewust stil te staan bij hun eigen situatie, hun eigen gevoel, hun persoonlijke ervaringen en frustraties, hun eigen kijk op de wereld en hun eigen leven … met als uiteindelijk doel dat iedereen huiswaarts gaat met de intentie om iets bewuster om te gaan met de alledaagse dingen, om bewustere keuzes te maken, om minder geleefd te worden en het heft zelf in handen te nemen, om zo een gelukkiger leven te leiden.
Mark Van Gossum  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier