Harry van Hest

To be Energised or not to be Energised: This is the Answer
Spreker

Profiel

 

To be Energised or not to be Energised:  This is the Answer


TOPIC

Deze motiverende presentatie gericht op 'INFLUENTIAL COMMUNICATION', garandeert in jullie organisatie een aantal veranderingen die het energiepeil zullen verhogen en is dan ook Harry’s meest transformerende presentatie.

En dat hij het niet bij loze beloftes houdt bewijst deze garantie die men van hem krijgt: als jullie publiek niet reageert zoals op de foto's hieronder, hoef je helemaal niets te betalen, zelfs geen vervoeronkosten!

Het is een motiverende voordracht (zonder te vervallen in overdreven 'Amerikaanse' interactiviteit) die uw medewerkers meeneemt in een sneltrein van actie en interactie gebaseerd op een aantal pijlers die in elk bedrijf vitaal zijn.

MEER DETAILS:

Verandering Elk bedrijf heeft er op diverse vlakken steeds mee te maken.
Zeker in deze post COVID periode dat de gevolgen van de 'global health' nog steeds zo verweven zijn met de 'global wealth'. Harry leert uw medewerkers elke verandering aan te voelen als een voordeel.

Focus Hier worden in samenspraak, elementen of zelfs verbeterpunten ingebouwd die voor uw bedrijf/organisatie op dit moment belangrijk zijn. Harry illustreert hierbij ook het verschil tussen vermeende en echte focus.

Communicatie Wat zijn de voordelen van oprechte communicatie, zeker voor de leidinggevenden, voor het bedrijf en voor iedere medewerker persoonlijk. Hier gaat het over toxische woorden, lichaamstaal, personal branding, efficiënter vergaderen, conflicthantering, verhoudingen met/als leidinggevenden, etc

Team Ook het algemene teamverband is fel gewijzigd tijdens de pandemie.
De virtuele meetings vereisten doorgaans kleinere groepjes, het is dus belangrijk dat wij terug leren functioneren als één groot bedrijfsteam. Dwz niet elk groepje/afdeling in zijn bubbel zijn eigen ding doen, maar zorgen voor synergie en doorstroom en dat in elke soort van bedrijf of organisatie, via teams waarvan de werking op elkaar aansluit.

Passie Hiermee groeit men naar de finale van deze motiverende lezing.
Een finale die zorgt dat al de voorgaande elementen worden verankerd op zo’n manier dat elke aanwezige gemotiveerd naar huis gaat met de volle ‘goesting’ om vanaf nu het verschil te maken in zijn/haar bedrijf of organisatie.

Deze voordracht is een must voor elke Chief Happiness Officer - CHO - en elke bedrijfsleider die zich realiseert dat gelukkige medewerkers ook zorgen voor blije klanten!

Dit motiverende programma kan gebracht worden door Harry als gastspreker (1 à 1,30 uur), maar ook als trainer/coach (1 of meerdere dagdelen).

 

FORMULES :

A)  Voordracht kan gericht worden op alle medewerkers van het bedrijf,

B)  Voordracht + (facultatieve) workshop voor leidinggevenden waarbij dan het accent wordt gelegd op ‘Hoe motiveer ik mijn team!?!’

 

PROFIEL

Harry is steeds motiverend actief geweest. Van jongs af aan in diverse jeugdorganisaties.
Toen hij dan zijn professionele loopbaan startte, kon het bijna niet anders of hij zou in de evenementen en incentive sector terecht komen, terwijl ook de radio en televisiewereld hem ontdekten.
Hier leerde hij pas echt hoe men (grote) groepen kan begeesteren.
Dit gecombineerd met diepgaande studie, opleidingen en observaties in binnen en buitenland, maken dat hij nu een enorme bagage heeft die in deze ‘motivational’ zijn kristallisatie kreeg.

Zie ook voor meer foto's en referenties:  

www.gastspreker-Harry.be (dit is geen automatische link)

Harry van Hest - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier