Véronique De Kock


Presentator / moderator

Profiel

VERONIQUE DE KOCK

In 1994 werd Véronique De Kock verkozen tot Miss Vlaanderen en dat was ahw haar ticket voor Miss Belgie een titel die ze het jaar daarop behaalde op 18-jarige leeftijd. Zij valt in de finale op door haar schoonheid.

Wat maakt dat ze ook wordt uitgezonden voor de Miss World-verkiezing waarin ze in 1995 dertiende werd. In 1996 deed ze het nog beter op de- Miss Univers verkiezing want hier werd ze elfde.

Met deze prestaties staat ze dan ook geboekstaafd als een van de mooiste ex-missen van België.

In 2000 werd De Kock zelf organisatrice van Miss Antwerpen. Onder anderen Annelies Tödös, Ellen Petri, Ann Van Elsen en Dina Tersago waren haar poulains. Het maakte dat Miss Antwerpen altijd een geduchte kandidate werd tijdens de verkiezing van Miss België.

Nog in haar eigen miss-jaar werd De Kock omroepster bij Kanaal Twee terwijl ze ook wat radiowerk deed voor Radio Contact.

In 2002 maakte De Kock de overstap naar de Vlaamse commerciële televisiezender VT4. Daar werd ze een van de vaste omroepsters. Bij VT4 mocht ze ook verschillende tv-programma's presenteren, waaronder Undercover Love en Temptation Island. In 2006 deed ze ook mee aan het programma 'Let’s Dance' waarin ze als winnares uit de bus kwam.

Naast haar tv-werk doet ze nog steeds verschillende (meertalige) bedrijfspresentaties en presenteerde ze ook  de finales van Miss Belgian Beauty, de live finaleshows van Miss België maar ook en de Diamond Awards.

Gedurende 8 seizoenen nam De Kock de presentatie van de binnenlandse en buitenlandse reportages in Huizenjacht voor haar rekening.

Een dame die van heel wat markten thuis is dus!

Véronique De Kock  - Presentator / moderator
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier