Speakers Society®
Spraakmakende Sprekers 

Sprekers buiten categorie

Dit zijn de sprekers die niet alleen hun verhaal vertellen met desgevallend een aantal slides, maar wel ‘story tellers’ die daar een extra dimensie aan toevoegen.

Dat kan een muzikale bijdrage zijn, het voorlezen uit eigen werk, een presentatie met proeverij, een dansinitiatie, een sportieve kick off…  kortom sprekers die wat extra hebben om bijvoorbeeld een incentive of teambuilding een aparte dimensie te geven.

Verrassingsacts

VB 1 : Een congres van een hele dag met de ene spreker na de andere, dat vraagt na de eerste spreker achter de lunch om een ‘wake up-call’. Wat dacht u dan van een spreekster die wordt aangekondigd als ‘ingenieur in de mobiliteit’ die opkomt in een mantelpakje  en na een of twee thematische (maar ook bewust vrij saaie) slides vraagt of iedereen wilt rechtstaan en zoals zij, ook de vest/colbert even wil uit doen waarna ze enkele korte aangepaste aerobics oefeningen doet. Ontspanning en hilariteit verzekerd.

VB 2 & 3 : Zo hebben we ook een spreker-goochelaar met een soortgelijke korte ‘entr’act’ en/of een drummer die ervoor zorgt dat de sprekers zich (gegarandeerd) houden aan hun toebedeelde tijd. Uiteraard in afspraak met iedereen inclusief de sprekers, de eerste tien of vijf minuutjes voor de eind-tijd erg zacht en alsmaar intenser tot de sprekers niet anders kunnen dan stoppen. Geloof ons, uw totaal evenement eindigt op tijd!

PSA (Professional Speakers Association) GSF (Global Speakers Federation)

Sprekers buiten categorie:

De meest veelzijdige cabaretier van Vlaanderen
Ervaringen van een charismatisch voetballer én familieman
Het Jolijt van de Actualiteit
De wetten van de menselijke stupiditeit
We can work it out
De wereld van letters en zinnen
Gentse Waterzooi - live
'The Charming Thief '
Stemmenimitator
België voor beginners
'SongAttitude' een ideale incentive gebaseerd op muziek
Sportieve incentive met Gella
Whisky Tasting à la Carte
Time-Keeper
Een avondje Carmiggelt
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier